Tijdelijke instructies van ARBO CONSULT voor werknemers ingaande 11 mei 2020

 

In verband met versoepeling COVID-maatregelen
Tijdelijke instructies van ARBO CONSULT voor werknemers ingaande 11 mei 2020

Rekening houdend met de versoepelde COVID-maatregelen worden er vanaf 11 mei 2020 weer beperkt bezoekers toegelaten tot de wachtruimten van ARBO CONSULT. Agglomeratie van grote groepen mensen is nog niet toegestaan en voorlopig worden alleen in het gebouw toegelaten:

1. Personen op afspraak voor een medische keuring.
2. Cliënten met een afspraak bij de Sectie Psychosociale Zorg.
3. Patiënten met een afspraak (revisie datum) bij de Bedrijfsarts.

Degenen die niet vallen onder bovengenoemde groepen 1, 2 of 3, dienen zich digitaal via het volgende e-mailadres info@arboconsult.com aan te melden. Dit kunnen zijn:

!Personen met luchtwegklachten (hoesten, koorts, kortademigheid, keelpijn etc.) worden niet in het gebouw toegelaten en kunnen zich eveneens per mail aanmelden.

Voor degenen die ARBO CONSULT bezoeken, zal zorg gedragen worden voor zo kort mogelijke wachttijden bij de Bedrijfsartsen. Er zijn voorzieningen getroffen in de wachtkamers dat er voldoende ruimte bestaat tussen de stoelen van de patiënten en ook zijn er op diverse plekken in het gebouw handsanitizers geplaatst.

Voor meer informatie kan ook via mail (info@arboconsult.com) of telefonisch (tel.nr. 7366444) contact worden opgenomen met ARBO CONSULT.

Stichting R.K. Centraal Schoolbestuur - © 2023