Mijn studiekeuze

Welkom bij Mijn Studiekeuze.

Beste aspirant-student,
Je zit nu in het examenjaar en je bent van plan om volgend jaar verder te gaan studeren. Waarschijnlijk ben je al bezig met het maken van een definitieve keuze voor een studie en voor de plaats waar je die studie gaat doen. Het is belangrijk dat je een studie kiest die bij je past en waar je voor gaat. Graag willen de decanen je daarbij helpen.
Een belangrijke stap in dit keuzeproces heeft te maken met je tijdige aanmelding bij het juiste opleidingsinstituut. Daarom vragen wij jouw gegevens met ons te delen door het invullen van deze digitale vragenlijst. Als je nog geen studiekeuze hebt gemaakt kun je de vragenlijst niet invullen. Je kunt de vragenlijst dan het beste onder begeleiding van een decaan invullen. Op deze manier kan de decaan zien hoe ver je met dit hele proces bent en waarmee hij of zij je nog kan helpen opdat je een goede en weloverwogen keuze kan maken.
Om je gegevens te kunnen delen met het opleidingsinstituut waar je verder gaat studeren moet je hiervoor toestemming geven aan je decaan door onderstaand antwoord in te vullen:
ja, ik geef toestemming
nee, ik geef geen toestemming
Voor het invullen van de vragenlijst heb je een inlogcode nodig die je van je decaan krijgt.
Veel succes!