Leerkracht VO

De Stichting R.K. Centraal Schoolbestuur (RKCS) is een cultureel en maatschappelijk betrokken organisatie die onderwijs biedt aan om en nabij 17.000 leerlingen verdeeld over 50 scholen. Bij het RKCS zijn ruim 1.200 medewerkers werkzaam die zich elke dag gepassioneerd inzetten om goed onderwijs te bieden aan onze leerlingen.

Het RKCS is op zoek naar een docent:

 

Functie- eisen:

U bent 1e of 2e graads bevoegd en beschikt over pedagogisch, didactisch en vakinhoudelijke kennis en ervaring. U heeft relevante werkervaring in het VO-onderwijs, en bent bereid om aan onderwijsinnovaties mee te werken.  Daarnaast beschikt u over goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Papiamentu en het Nederlands. U bent Rooms Katholiek en/of bereid uit overtuiging het Rooms Katholiek Onderwijs te dienen.

 

Wat bieden wij:

Het RKCS biedt een uitdagende functie waarin u met gedreven mensen werkt in een cultureel en maatschappelijk betrokken organisatie. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met het ervarings- en opleidingsniveau van u als sollicitant. Daarnaast bieden wij goede opleidingsmogelijkheden, ondersteuning en begeleiding.

 

Ge√Įnteresseerd?

Wij ontvangen uw sollicitatiebrief en CV graag uiterlijk 31 oktober 2019 per e-mail via werving@rkcs.org. Nadere informatie kunt u opvragen bij de HR-Manager mevrouw S. Kwas via telefoonnummer 4652212.

Stichting R.K. Centraal Schoolbestuur - © 2020